Avortament, Catedral de Terrassa, tolerància i fanatisme

Uns amics que he trobat a Twitter m’has facilitat amablement algunes fotos del que va passar a Terrassa dissabte passat. Un grup nombrós de manifestants en contra de la reforma de la llei de l’avortament es van dirigir a la Catedral de Terrassa per intentar entrar-hi.

No van poder, ja que es van trobar un grup de fidels que ocupaven l’atri. Es van limitar a cridar barbaritats, enganxar una pancarta a la reixa i encadenar-se.

Aquí teniu alguna foto:

20140204-220116.jpg

20140204-220138.jpg

No se per què van a queixar-se a l’Església… Bé, sí que ho se. Ells, que són els que demanen tolerància són, paradoxalment, els més fanàtics. Adjunto més fotos dels «raonaments» que fan servir (són bastant desagradables, tot i el seu «elevat» nivell intelectual):

20140204-220545.jpg

20140204-220602.jpg

20140204-220616.jpg

20140204-220633.jpg

Brutals. Alguns d’aquestes frases eren el que cridaven a les portes de la Catedral. No van rebre resposta, només silenci i tranquilitat.

Per què els que es diuen tolerants són, alhora, els més fanàtics? Algú pot trobar algun indici de racionalitat en els arguments que empren els pro abortistes per combatre la reforma? Per què aquesta reacció tan virulenta envers els que defensen la vida? Per què aquest odi a l’Esglèsia?

Repeteixo, es consideren els més tolerants, però són els més fanàtics, irrespectuosos i violents.

Cap a les persones, comprensió. Però una cosa és comprendre a una persona concreta i una altra acceptar com a bona una solució com l’avortament, perversa per se.

Em temo que el treball d’enginyeria social dut a terme durant els darrers trenta anys ha deformat les consciències de milions de persones, incapaces de plantejar-se perquè pensen el que pensen, defensen el que defensen i com ho fan.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s